12 Ekim 2011 Çarşamba

Elif :)


Kendi ismin diye söylemiyorum güzeldir Elif ismi. Kendimle aynı adlı bir kitabı okumak ise çok daha güzel. Çok oldu okuyalı ama olsun Güncem'de paylaşmamıştım. İşte oradan bir kaç alıntı. Cümlelerin altı bilfiil çizilmiştir :)
"Güneş yarın sabah sen dua ettin diye mi doğacak ? Elbette hayır ; güneş kainatın kanunu gereği doğar. Tanrı dua etsek de etmesek de hep yanımızdadır"
"Yani sence dualar gereksiz mi ?" diye üsteledi Tatyana.
Kesinlikle hayır. Sabah erken kalkmazsan güneşin doğuşunu asla göremezsin. Dua etmezsen, tanrı daima yanında olsa bile o’nun varlığını hissedemezsin..."

" Üç gün sonra günlük rutine döndüğümüzde sanki onca yolu tepmemişiz, o kadar uzaklara gitmemişiz gibi gelecekti bize. Elimizde fotoğraflarımız, biletlerimiz olacaktı tabii, yolda topladığımız anılar olacaktı, ama zaman -hayatlarımızın biricik, mutlak, ezeli ve ebedi efendisi olan zaman- bize, Sen bu evden, bu odadan, bu bilgisayarın başından hiç ayrılmadın diyecekti."

Paulo COELHO

"Elif" demişken şarkımı da iliştirivereyim :) Tebessüm ile kal Güncecan :)

Sakin - Elif

2 yorum:

küçükhanım. dedi ki...

ben yeni türkü'yle ve bu akşamki keyifle pek şenlendim yahu!
ne güzel bir şeysin sen bakimm :)
öperim elif kokulu yanaklarından mucuks! :*

Elif dedi ki...

:)Sen daha güzel, daha şirin şeysin. Bugünkü kahkahaların bir ömür boyu sürsün turuncu balığımm :) Bilmukabele efendim. Ben de seni öper,severim. Pek severim :)