22 Haziran 2011 Çarşamba

İzmir'e Özlem Günleri 1

Uçun kuşlar uçun İzmir'e doğru



Sıkıldım. İzmir'i özledim. Ailemi özledim. Şu seminer denen zımbırtıdan, sabah 9 buçuktan 1 buçuğa kadar hiç birşey yapmadan durmaktan, sonrasında eve gelip yine boş boş takılmaktan sıkıntı geldi. Okul öğrencisiz hakkatten birşeye benzemiyor.Eve gel, kitap oku, internete gir, film izle, dizi izle bla bla bla... Hergün aynı şeyler gezip gittiğim yerler bile bazen aynı geliyor. Şubat tatilinden beri İzmir'e gitmedim e haliyle hoşgör sen beni. Ne edek ekmek parası uğruna...
Bugün okulda 3 kişiydik. Gülşah, Tuğçe ve ben. Aslına bakarsan eğlenceliydi, çünkü işlerimizi tamamlamaya çalışırken sesi sonuna kadar açılmış bir müzik ziyafeti çektik kendimize. Herşey iyi güzel hoş da yarına yapılacak birşey kalmadı. Muhtemelen Tabu oynayacağız :) Ahhh benim güzel iş arkadaşlarım...
Dün Avea Müşteri Hizmetlerinden arayıp bu parasızlığımda(  ühühühü :( ) "Kol gibi" fatura ödemem gerektiğini söyledi. Ceza yiyecek vakte gelmişim sanırım.  Gittik ödedik mecbur. O bu değil de bu maaaşım ne zaman yatacak? Uykularım kaçma teğetinde, öylece duruyor.
Güzel günlerim gelecek kanaatindeyim. Herşeye rağmen...
O zaman bu şarkı da bana gelsin...

2 yorum:

yasemin dedi ki...

İzmir de seni özledi,İzmir'de dostlar seni özledi..İzmir'de hayat güzel,dostluk güzel,can var İzmir'de yaşam var..Kordon boyu dostu bekler, soğuk biralar..kederler denize dökülür dillerde nağmeler gül yüzlüm canım dostum İzmir'de seni bekleyen var..

Elif dedi ki...

Geliyorum dostum... Burnumun direklri sızlıyor vallahi. Araşırız, görüşürüz, gülüşürüz, dertleşiriz. On yüz milyon tane anlatacak der birikti bilesin :)